Selecteer een pagina

Meest gestelde vragen

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet? Neem dan contact met me op!

Ik ben al zo lang aan het lijnen, wat is er anders aan dit traject?
Juist omdat je al zo lang aan het lijnen bent weet je eigenlijk wel wat je zou moeten doen. Alleen het volhouden, daar struikel je vaak. Bij mij leer je doorgaan, de draad oppakken, weer op de wagen stappen.

Je leert begrijpen waarom je wil eten. Als je dit weet kan je er ook vanaf blijven.

Je leert eten niet meer als hulpmiddel en beloning in te zetten. Je leert bewuste keuzes maken. Je leer niet meer afhankelijk te zijn van die eetbuien.

En je krijgt natuurlijk tips en trucks over koken, voorbereiden, plannen, mealpreppen, recepten instinkers en nog veel meer.

Je leert begrijpen waarom je wil eten. Als je dit weet kan je er ook vanaf blijven.

Ik heb een voedselallergie of wil bepaalde producten niet eten. Past dit in jouw coaching?
Ja! Wanneer jij bepaalde voedingsmiddelen niet kan of wilt eten is dat geen belemmering voor jouw traject. Je leert juist binnen je eigen leven de voor jou juiste keuzes te maken. Mijn coaching is hier helemaal op ingericht. Glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of anderszins, geen probleem, jij bepaalt!

Vertel jij me wat ik wel en niet mag eten?
Je leert alles wat je weten moet om af te vallen en welke voedingsmiddelen hierbij goed voor je zijn. Je leert een eigen dagmenu te maken. Zo leer je er ook mee te variëren en wordt dit onderdeel van je dagelijks eetpatroon. Dus ja, ik vertel je wat je het beste kunt eten en wanneer, en nee, je krijgt geen boek met recepten en voorgeschreven lijstjes of supplementen.

Vergoed de zorgverzekering mijn kosten?
De investering voor dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Ik wil wel meer dan 20 kilo afvallen
Tijdens het basistraject leer jij alles wat je weten moet om succesvol af te vallen. Mocht je een langere samenwerking wensen zijn er aanvullende programma’s om mee te verlengen. Afgestemd op jouw nieuwe gewicht en veranderde leefstijl bepalen we samen wat jouw volgende stap zou moeten zijn.

Ik kan niet alle weken aaneengesloten afspreken, heeft het dan zin om te starten?
Zeker! Life happens en een van mijn speerpunten is dat afvallen niet een project is maar een leefstijl. Er is voldoende ruimte om soms de één op één coachingsafspraak te verplaatsen en de planning haalbaar te maken voor jouw en mijn agenda. Je volgt het programma in je eigen tijd en tempo. Zo kan je dit prima inplannen rondom andere activiteiten.

Wat kost het?
De verschillende trajecten en de bijbehorende tarieven vind je onder
Begeleiding en tarieven

Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan contact met me op!