Help! Ik wil afvallen…

Afvallen, gewoon een kwestie van minder eten, toch?
Waarom lukt het dan niet?

Iedere dag doe je je best om de juiste keuzes te maken. Jij houdt alle ballen in de lucht. Werk, gezin, sociale contacten. Het leven lukt aardig.

Behalve je gewicht. Om wanhopig van te worden. Altijd maar op rantsoen. Jarenlang lijnen zonder resultaat. Waarom lukt het toch niet? Je vindt jezelf een loser. Moedeloos en verdrietig. Overgewicht jouw stille strijd.

Hoe zou het voor je zijn als je niet langer iedere dag strijd tegen de kilo’s voert? Dat gevoel van schuld en falen eindelijk los kan laten? Leven met je gewicht in balans? Hoe zou dát voor je zijn?

Hoeveel diëten volgde je? Hoeveel daarvan écht succesvol? Iedere keer weer een nieuwe poging.
Doorbreek die vicieuze cirkel! Laat mij je leren af te vallen.

Ook jij kan afvallen met mijn hulp. In jouw persoonlijk coachtraject deel ik mijn waardevolle lessen. Online en/of in mijn praktijk in Gieten. Wekelijkse video opdrachten ondersteunen jouw traject.

  • Jij leert wat je moet doen om kilo’s kwijt te raken zonder strijd.
  • Je leert vertrouwen op je veerkracht en geeft niet meer op.
  • Negatieve gedachten en schuldgevoel behoren tot het verleden.
  • Je valt niet meer terug in oud eetgedrag.
  • Het lukt je je leefstijl écht te veranderen. Zonder af te hoeven zien.

Je groeit. Mentaal. Je wordt sterk, energiek en valt af. Fysiek.

Ben je er aan toe om jouw cirkel te doorbreken? Maak dan een afspraak online. Dan maken we kennis en vertel ik je hoe ik ook jou kan leren om af te vallen.

Je kunt zelf een afspraak inboeken voor een uur online coaching. Het gesprek is vrijblijvend en gratis.

plan hier jouw kennismaking

Je ontvangt een uitnodiging voor een gesprek van ongeveer een uur via Zoom. Hierin maken we kennis. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.
In dit gesprek vertel ik je hoe jouw traject er uit kan zien. Het verplicht je tot niets. We moeten beiden een goed gevoel hebben bij onze samenwerking.

Wil je niets liever dan van je overgewicht af? Laat mij je helpen.
De investering voor jouw persoonlijk traject is €695,- inclusief btw.
Termijnbetaling is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.


Ondanks mijn aversie om weer te gaan lijnen zette ik de stap. De wekelijkse opdrachten voegen écht iets toe. Ik val af en voel me iedere week energieker worden. Ik ben zo blij dat ik de sprong heb gewaagd.

Ik dacht genoeg te weten over gezond en ongezond eten. En toch leer ik steeds weer bij. Ontwikkel ik door de coaching en de wekelijkse opdrachten een duurzaam gezond en gebalanceerd eetpatroon. Daarnaast leer ik mijn eigen eettriggers en valkuilen kennen en hoe hiermee om te gaan.

Ik categoriseer mijn eten niet langer in goed of fout. Dat is zo’n bevrijding. Afvallen lukt nu zoveel beter. Ik snap nu ook waarom ik niet kon stoppen met eten en heb mijn eetbuien eindelijk onder controle gekregen.

In het begin vond ik het erg moeilijk om genoeg te eten. Ik wist niet beter dan dat ik moest hongeren. Nu weet ik precies welke voeding bij mij past en eet ik alles wat ik lekker vind. Nooit meer met honger naar bed, heerlijk!

plan hier jouw afspraak

Je ontvangt een uitnodiging voor een gesprek van ongeveer een uur via Zoom. Hierin maken we kennis. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.
In dit gesprek vertel ik je hoe jouw traject er uit kan zien. Het verplicht je tot niets. We moeten beiden een goed gevoel hebben bij onze samenwerking.


Vind je het spannend maar wil je wel heel graag je kilo’s kwijt?

Jarenlang kampte ik met overgewicht. Juist het feit dat ik weet waar je doorheen gaat, wat je bezwaren, je angsten zijn, maakt mijn trajecten zo succesvol. Ik stond waar jij nu staat. Ik weet hoe je je voelt. En daar is mijn coaching helemaal op aangepast. Alles doe je in jouw eigen tempo, op jouw voorwaarden, passend in jouw leven.

Wil je niets liever dan van je overgewicht af? Laat mij je helpen.

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met me op!

Ik heb een voedselallergie of wil bepaalde producten niet eten. Past dit in jouw coaching?
Ja! Dit is geen belemmering voor de coaching. Je leert juist binnen je eigen levensstijl de juiste keuzes te maken. Glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of anderszins, geen probleem, jij bepaalt!

Ik ben al zo lang aan het lijnen, wat is er anders aan dit traject?
Juist omdat je al zo lang lijnt, weet je wat je moet doen. En toch lukt dat niet. Afvallen met coaching is anders. Je gaat iedere week keihard aan de slag met de opdrachten en de persoonlijke coaching en ik ben er voor jou. Als steun in de rug. Net zo lang tot je het verder zelf kan. Je leert doorgaan, de draad oppakken, weer op de wagen stappen.

Vergoed de zorgverzekering mijn kosten?
De investering voor dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Ik kan niet alle weken aaneengesloten afspreken, heeft het dan zin om te starten?
Zeker! Er is voldoende ruimte om soms de één op één coachingsafspraak te verplaatsen en de planning haalbaar te maken voor jouw en mijn agenda. Je volgt het programma in je eigen tijd en tempo. Zo kan je dit prima inplannen rondom andere activiteiten.

Wacht niet langer, neem contact op. Wat heb je te verliezen?

ik zet de stap

Je ontvangt een uitnodiging voor een gesprek van ongeveer een uur via Zoom. Hierin maken we kennis. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.
Na dit gesprek vertel ik je hoe jouw traject er uit kan zien. We moeten beiden een goed gevoel hebben bij onze samenwerking.